Täytetallit

Tämä on virtuaalitalli.

Johdanto
Villa Cignolini
Lumbertop Morgans
Chateau du Boulc'h
Lewis Copse Farm

Chateau du Boulc'h

Sijainti: Ranska, Bretagne | Painote: Valjakko, työajo, poolo

Chateau du Boulc'h kasvattaa normandiancobien ja hackneyhevosten lisäksi erilaisia mannereurooppalaisia työhevosia. Tällä hetkellä hevosia on 0.

Charles ja Jeanne Le Boulc'hilla oli unelma. Unelma suuresta kivikartanosta myrskyävän Atlantin äärellä, ja komeista hevosista, joiden kanssa kierrettäisiin näyttelykehiä toistensa perään. Unelmasta tuli totta vuonna 1992, ja nykyään tilan toimintaa luotsaa pääasiassa jo heidän vanhin poikansa Jacob le Boulc'h. Tiivis "etusivuesittely" tunnelman luomiseksi. ☛ Lue lisää tallin tarinasta.

Muihin tilan eläimiin (siipikarja ja vuohet) voit tutustua täällä.

Tapahtumapaikkasi?

Chateau du Boulc'h tarjoaa hevosharrastajalle paitsi ranskalaisen kartanounelman, myös bretagnelaisen luonnon korun kauneuden. Hevostapahtumia varten olennaisimmat tilusten paikat ovat 24-paikkainen talli, maneesi, suuri nurmikenttä, ja valjakkorata portteineen ja vesiesteineen. Meren rannalla ja kauniissa pienissä metsiköissä kulkevat maastoreitit sopivat lomailuun - järjestä meillä vaikka ratsastusleiri!

Kartta | Pohjapiirrokset

Meille jaetut tapahtumakutsut: 0

Hevoset ja kasvatit

Jokainen Chateu du Boulc'hin sivullinen hevonen on kasvatuskäytössä ja hiljaisessa myynnissä. Kaikki hevosemme ovat piirrettyjä, ja niiden tietoihin on merkitty värigenetiikka realistista periytymistä tavoittelevia varsan hankkijoita varten. Tällä hetkellä meillä on hevosia roduista trait du nord/brabant/hollannintyöhevonen, bretagnenhevonen, perchenhevonen ja normandiancob.

Sivulliset jalostusorit

Kaikki orit ovat tarjolla jalostukseen (myös risteytyksiin, jos toiveissa niin on). Mikäli tahdot tuoda oman tuontihevosen Chateau du Boulc'hin kautta, voit tarkastella myös alla lueteltujen hevosten sukutauluja ja -selvityksiä inspiraation löytämiseksi.

Percheron
Nimi - väri - EVM - painote Nimi - väri - EVM - painote
Cob Normand
Mikael - m - EVM - painote Nimi - väri - EVM - painote

Poitevin
Brabant

Sivulliset siitostammat

Kaikki tammat on mahdollista astuttaa paitsi meidän, myös tallin ulkopuolisilla oreilla (myös risteytyksiin, jos toiveissa niin on). Mikäli tahdot tuoda oman tuontihevosen Chateau du Boulc'hin kautta, voit tarkastella myös alla lueteltujen hevosten sukutauluja ja -selvityksiä inspiraation löytämiseksi.

Trait du Nord / Brabançon / Nederlands Trekpaard
Floue Mignonne d'Ville - rnpäis - EVM - työ Nimi - väri - EVM - koulu

Percheron
Poitevin
Cob Normand

Chateau du Boulc'hia saa myös käyttää omien tuontihevostensa kuvitteellisena syntytallina. Kaikkea sivulla kirjoitettua ja sivuille luotujen hevosten sukuselvityksiä saa käyttää inspiraationlähteenä sukuselvityksiin ja ostohistorioihin. Meille ilmoitettuja tuonteja ja kasvatteja on tällä hetkellä 0.

Ulkoasun pohja © M Layouts / Kuvat © J. & Europeana.