Täytetallit

Tämä on virtuaalitalli.

Johdanto
Villa Cignolini
Lumbertop Morgans
Chateau du Boulc'h
Lewis Copse Farm
Hemsbury Polo Club

Lewis Copse Farm

Sijainti: Yhdistynyt Kuningaskunta, Swaledale, Yorkshire | Painote: vaellus, poolo, showing

Lewis Copse Farm kasvattaa pienilukuisempia isoja M&M-poneja, ja uudelleenkouluttaa täysiverisiä ratsuiksi mm. pooloon ja show-tyyppisiin hack-luokkiin, mistä ne sopivat myös harrastetason koulu- ja esteratsastukseen. Tällä hetkellä hevosia on 2 tammaa.

Far and wide as the eye can wander / Heath and moor are everywhere, // Not a bird sings out to greet us, / Trees are standing gaunt and bare.
(Varvikko ja nummi levittäytyvät silmänkantamattomiin / Lintukaan ei laula paljaissa puissa. "Peat Bog Soldiers", versio saksalaisesta protestilaulusta.)

Mitä sanoit? Täällä notkelmassa tuulee aika lujaa, en saa selvää! Richmondin linnoitus? Juu, vaellus on sinne tänään. Yorkie on usein äänestetty Brittein saarten hurmaavimmaksi murteeksi, mutta ei se ehkä kovin selkeää ole. Kyllä siihen tottuu ajan kanssa. (Säähän ei.)
Lewis Copse oli puhtaasti maatila, perinteinen pohjoisenglantilainen lammasfarmi. Sukupolvenvaihdos ja 90-luvun lama toivat mukanaan valitettavan konkurssin, jonka jälkeen tilan ostivat maallemuuttajat Andy, Reg, Mona ja Miriam yhteiseksi ponitalli- B&B-projektikseen. Juuri sellaiseksi, kuin vanhoissa seikkailukirjoissa. Ovatpa ne lampaatkin vihdoin palanneet, parin-kolmen vuosikymmenen jälkeen. ☛ Lue lisää tallin tarinasta.

Tapahtumapaikkasi?

Lewis Copse Farm sijaitsee idyllisellä paikalla korkeiden kukkuloiden ja suuren lehmustiheikön lähellä, Swale-joen laaksossa Pohjois-Yorkshiren alueella. Vaikka alue saattaa perille ajellessa vaikuttaa karulta, pieniä hevostapahtumia varten olennaisimmat puitteet löytyvät kyllä. Tiluksilla on kaksi pihattotallia, hyvin pohjustettu kenttä, pieni maneesi, sekä joukko lammaslaitumia halkovia maastoreittejä niin historiallisiin kuin luontokohteisiinkin.

Kartta | Pohjapiirrokset

Meille jaetut tapahtumakutsut: 0

Hevoset ja kasvatit

Jokainen Lewis Copsen sivullinen hevonen on kasvatuskäytössä ja hiljaisessa myynnissä. Kaikki hevosemme ovat piirrettyjä, ja niiden tietoihin on merkitty värigenetiikka realistista periytymistä tavoittelevia varsan hankkijoita varten. Tällä hetkellä meillä on hevosia roduista fellponi, dalesinponi ja ylämaanponi.

Jalostusorit

Fellponi

Dalesinponi

Siitostammat

Dales Pony
Freymound Knight's Delight - mrnpäis - EVM - vaellus/showing Nimi - väri - EVM - koulu

Fell Pony
Oakhill Mable - mkm - EVM - valjakko/showing Nimi - väri - EVM - koulu

Lewis Copse Farmia saa myös käyttää omien tuontihevostensa kuvitteellisena syntytallina. Kaikkea sivulla kirjoitettua ja sivuille luotujen hevosten sukuselvityksiä saa käyttää inspiraationlähteenä sukuselvityksiin ja ostohistorioihin. Meille ilmoitettuja tuonteja ja kasvatteja on tällä hetkellä 0.

Ulkoasun pohja © M Layouts / Kuvat © J. & Europeana.