Täytetallit

Tämä on virtuaalitalli.

Johdanto
Villa Cignolini
Lumbertop Morgans
Chateau du Boulc'h
Lewis Copse Farm

Lewis Copse Farm

Sijainti: Yhdistynyt Kuningaskunta, Yorkshire | Painote: vaellus, poolo, showing

Lewis Copse Farm kasvattaa pienilukuisempia isoja M&M-poneja, ja uudelleenkouluttaa täysiverisiä ratsuiksi mm. pooloon ja show-tyyppisiin hack-luokkiin, mistä ne sopivat myös harrastetason koulu- ja esteratsastukseen. Tällä hetkellä hevosia on 0.

Tiivis "etusivuesittely" tunnelman luomiseksi. ☛ Lue lisää tallin tarinasta.

Tapahtumapaikkasi?

Lewis Copse Farm sijaitsee idyllisellä paikalla korkeiden kukkuloiden ja suuren lehmustiheikön lähellä. Hevostapahtumia varten olennaisimmat tilusten paikat ovat kaksi pihattotallia, hyvin pohjustettu kenttä, pieni maneesi, sekä lammaslaitumia halkovat maastoreitit.

Kartta | Pohjapiirrokset

Meille jaetut tapahtumakutsut: 0

Hevoset ja kasvatit

Jokainen Lewis Copsen sivullinen hevonen on kasvatuskäytössä ja hiljaisessa myynnissä. Kaikki hevosemme ovat piirrettyjä, ja niiden tietoihin on merkitty värigenetiikka realistista periytymistä tavoittelevia varsan hankkijoita varten. Tällä hetkellä meillä on hevosia roduista fellponi, dalesinponi ja ylämaanponi.

Jalostusorit

Fellponi

Dalesinponi

Siitostammat

Fellponi

Dalesinponi

Ylämaanponi

Lewis Copse Farmia saa myös käyttää omien tuontihevostensa kuvitteellisena syntytallina. Kaikkea sivulla kirjoitettua ja sivuille luotujen hevosten sukuselvityksiä saa käyttää inspiraationlähteenä sukuselvityksiin ja ostohistorioihin. Meille ilmoitettuja tuonteja ja kasvatteja on tällä hetkellä 0.

Ulkoasun pohja © M Layouts / Kuvat © J. & Europeana.