Täytetallit

Tämä on virtuaalitalli.

Johdanto
Villa Cignolini
Lumbertop Morgans
Chateau du Boulc'h
Lewis Copse Farm
Hemsbury Polo Club

Villa Cignolini

Sijainti: Italia, Calabria | Painote: Valjakko, maasto, työratsastus, western karjalajit

Villa Cignolini kasvattaa erilaisia italialaisia ja Välimeren alueen hevosrotuja. Tällä hetkellä hevosia on 1 ori.

Balzano da due, più forte di un bue / Balzano da tre, cavallo da Re. (Sukkia jos kaksi, härkää voimakkaampi / Sukkia jos kolme, ratsu ruhtinaalle. italialainen sananlasku)

Miss' sypressit kukkii nyt talvellakin ja kentältä kaikuu porttien ja kellojen kolina, on Cignolinin perheen tilalla aina jonkinlainen hulina päällä. Eteläitalialaisen maaseudun energia on toisenlaista kuin tyylikkäiden suurkaupunkien, mutta hevosväelle se tuskin on ongelma. Tallia ja viinitarhaa isännöivät puoliksi sisaruspari Baldassare Cignolini ja Sandra Bari perheineen - Baldassare vaimoineen vastaa tallin toiminnasta, ja vieressä toimii Sandran pieni viiniravintola. Baldassaren hevoskasvatus painottaa laatua määrää enemmän - tilan eläimet ovat käytössä myös viinitarhan töissä ja vieraiden maastoratsuina, joten hevosten monipuolinen koulutus ja hyvätapaisuus ovat Cignolineille kaikki kaikessa.

☛ Lue lisää tallin tarinasta.

Tapahtumapaikkasi?

Villa Cignolini tarjoaa lomavierailleen majatalon, viinitarhan, hyötykasvipuutarhan ja kauniit maalaismaisemat reitteineen. Hevostapahtumia varten olennaisimmat tilusten paikat ovat 15-paikkainen päätalli, varsa- ja vieraspihatto, kenttä, työratsastusreitti, sekä valjakkoreitti.

Kartta | Pohjapiirrokset

Meille jaetut tapahtumakutsut: 0

Hevoset ja kasvatit

Jokainen Villa Cignolinin sivullinen hevonen on kasvatuskäytössä ja hiljaisessa myynnissä. Kaikki hevosemme ovat piirrettyjä, ja niiden tietoihin on merkitty värigenetiikka realistista periytymistä tavoittelevia varsan hankkijoita varten. Tällä hetkellä meillä on hevosia roduista calabrianhevonen, monterufolinhevonen, murgenhevonen, peneioksenponi ja roomanmaremma, sekä aaseja roduista asinara, calabrese ja martina franca.

Hevosilla ei ole vakiintunutta kasvatusliitettä, mutta halutessaan voi käyttää loppuliitettä "di Cignolini". Villa Cignolinia saa myös käyttää omien tuontihevostensa kuvitteellisena syntytallina. Kaikkea sivulla lukevaa ja sivuille luotujen hevosten sukuselvityksiä saa käyttää inspiraationa sukuselvityksiin ja ostohistorioihin.

Sivulliset jalostusorit

Kaikki orit ovat tarjolla jalostukseen (myös risteytyksiin, jos toiveissa niin on). Mikäli tahdot tuoda oman tuontihevosen Villa Cignolinin kautta, voit tarkastella myös alla lueteltujen hevosten sukutauluja ja -selvityksiä inspiraation löytämiseksi.

Romano della Maremma Laziale
Efesto di Cignolini - vrn - 1p - yleis Cacciatore - m - EVM - este

Muut hevosrodut
Daphnis CRE - rnkm - 1p - yleis
(peneias)
Pluto di Cignolini - klm - EVM - yleis
(monterufolino)
Attento - m - EVM - koulu
(murgese)
Leone di Cignolini - rt - EVM - yleis
(calabrese)

Aasit asuvat omassa sivupihatossaan. Aasiorimme ovat tarjolla kaikenrotuisille aasitammoille, sekä muuliristeytyksiin hevostammoille. Erityisesti martina franca -aasit ovat ison kokonsa takia suosittuja muulien jalostukseen. Jokainen aasi on ratsukoulutettu, useimmat lisäksi ajokäytössä paitsi valjakkotehtävissä, myös tilan töissä.

Aasit
Patatino - musta - EVM - yleis
(calabrianaasi)
Figaro - bec - EVM - valjakko
(asinara-aasi)
Eberto - musta - EVM - yleis
(martina franca -aasi)
nimi - väri - EVM - yleis
(aasirotu)

Sivulliset siitostammat

Kaikki tammat on mahdollista astuttaa paitsi meidän, myös tallin ulkopuolisilla oreilla (myös risteytyksiin, jos toiveissa niin on). Mikäli tahdot tuoda oman tuontihevosen Villa Cignolinin kautta, voit tarkastella alla lueteltujen hevosten sukutauluja ja -selvityksiä inspiraation löytämiseksi.

Romano Maremma Laziale
Etna di Cignolini - trt - EVM - yleis Amorina - rn - EVM - koulu

Calabrianhevonen

Monterufolino

Calabrese

Meiltä lähteneet

Meille ilmoitettuja tuonteja ja kasvatteja on tällä hetkellä 0.

Mikäli olet kiinnostunut jonkin hevosen ostosta, ota yhteyttä täytetallien sähköpostiin.

Ulkoasun pohja © M Layouts / Kuvat © J. & Europeana.